Austrálska džokejka prežila krušné chvíle: Mám šťastie, že vôbec žijem

Prežila peklo! Austrálsku dostihovú jazdkyňu Sonju Wisemanovú (31) prepadla pred jej domom v Darwine skupina 15 chuligánov.
  • Zdroj: instagram/sonja.wiseman

Prežila peklo! Austrálsku dostihovú jazdkyňu Sonju Wisemanovú (31) prepadla pred jej domom v Darwine skupina 15 chuligánov.

FOTOGALÉRIA: Sonja Wisemanová

Jedna z najznámejších jazdkýň sedela v aute, keď z ničoho nič jeden z chuligánov rozbil okno na strane spolujazdca a Sonju začal odierať kameňom do tváre.

Viky sa na tlačovke zaleskli v očiach aj slzy.
Dojatá prekážkarka Forsterová po návrate na Slovensko: Snívala som o tom! Zobraziť článok

„Myslela som si, že som mŕtva. Tí muži pripomínali svorku kojotov na love,“ opísala džokejka krušné chvíle. „Hneď som sa zamkla a snažila som sa strčiť kľúč do zapaľovania. Bola som však tak vystrašená, že som ho stále otáčala, hoci bolo auto naštartované,“ dodala.

(ilustračné foto)
Kolumbia sa ponorila do smútku: Bývalá majsterka sveta (†60) bola zastrelená! Zobraziť článok

Wisemanová, ktorú o tri týždne čaká svadba, skončila s vybitými zubami, roztrhnutou perou a zlomeným nosom. V aute začala trúbiť a kričať, po krátkom čase započuli trúbenie vojaci z neďalekých kasárni a pribehli na pomoc. „O tri týždne sa vydávam, takže som veľmi nešťastná, ako vyzerá moja tvár. Na druhej strane mám šťastie, že vôbec žijem," ukončila.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});