Peklo v Kodani: Bitka chuligánov a zničený autobus Sparty

Poriadne horúco bolo v dánskej Kodani. Zápas tretieho predkola Ligy majstrov medzi domácim majstrom a Spartou Praha sa skončil bezgólovou ...
  • Zdroj: SITA/AP

Poriadne horúco bolo v dánskej Kodani. Zápas tretieho predkola Ligy majstrov medzi domácim majstrom a Spartou Praha sa skončil bezgólovou remízou, no rušno bolo pred zápasom i po zápase.

FOTOGALÉRIA: Kodaň - Sparta Praha

Už pred výkopom prišlo k bitke chuligánov, čo potvrdzuje príspevok dánskych priaznivcov na sociálnej sieti. “Sparta na nás zaútočila v počte 30 až 40 chuligánov. Nás bolo 7. Krátky intenzívny boj. Polícia nás rozohnala,“ píše sa na sociálnej sieti.

 

 

Na sociálnej sieti sa tiež objavil príspevok s fotografiou, na ktorej má autobus fanúšikov Sparty rozbité okno. „Fanúšikovia Kodane vs. Sparťanský fan club autobus,“ píše priaznivec Sparty.

 

 

V drese Kodane odohral celý duel slovenský reprezentačný obranca Denis Vavro, na druhej strane bol do 76. minúty na ihrisku Lukáš Haraslín. Ten mal veľkú príležitosť už v 12. minúte, keď sa dostal za obranu, kľučkou obišiel brankára, ale tiesnený spadol a nezakončil. Kodaň trafila dvakrát brvno, svoj tlak vystupňovala v závere, no hosťom pomohol ich dánsky brankár Peter Vindahl. Pred odvetou v Prahe, ktorá sa bude hrať 15. augusta, si tak udržala Sparta dobrú šancu na postup.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});