Weiss vyslal smerom k fanúšikom jasný signál: Nastúpi proti Haife aj Dávid Strelec?

Futbalistov Slovana Bratislava čaká v stredu náročný súboj v 3. predkole Ligy majstrov. V úvodnom domácom zápase proti izraelskému tímu ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Futbalistov Slovana Bratislava čaká v stredu náročný súboj v 3. predkole Ligy majstrov. V úvodnom domácom zápase proti izraelskému tímu Maccabi Haifa (20.30 h) chcú uhrať výsledok, ktorý by im dával šancu do odvety.

Cesta k nemu vedie podľa trénera Vladimíra Weissa odvahou v ofenzíve, k čomu by mal pomôcť už aj Dávid Strelec a vypredané Tehelné pole.

O 22-ročného útočníka prejavil Slovan záujem po vydarenom štarte v najprestížnejšej európskej klubovej súťaži, jeho meno sa začalo spomínať po postupe cez Zrinjski Mostar. "Čaká sa na jeden podpis a je to vybavené. My sme dohodnutí, len čakáme na podpis majiteľa Spezie. Veríme, že to do polnoci bude hotové. Verím, že bude posila, hoci má málo zápasovej praxe za sebou," povedal tréner Slovana.

Tréner Vladimír Weiss st.
Futbalový Slovan čaká ťažký súper v Lige majstrov: Trénera Weissa trápi veľká strata Zobraziť článok

Strelec pred dvomi rokmi odišiel zo Slovana do talianskej Serie A, no v Spezii sa nepresadil. Uplynulý polrok hosťoval v druholigovej Reggine, v 15 zápasoch skóroval dvakrát. "Nebál by som sa ho postaviť. Uvidíme, keď to stihneme do 18.00, tak bude trénovať. Sebavedomie nestratil, on má takú povahu, že nie je trémista. Futbal hrať vie, naučiť sa musí len to, aby bol disciplinovanejší. Ak bude k dispozícii, nemám o neho obavu," dodal Weiss st.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});