Swiateková zaujala nezvyčajnou technikou: Prečo trénuje s prelepenými ústami?

Zaskočila všetkých! Poľská tenistka Iga Swiateková (22) absolvovala na prestížnom turnaji Omnium Banque Nationale v kanadskom Montreale ...
  • Zdroj: SITA/AP

Zaskočila všetkých! Poľská tenistka Iga Swiateková (22) absolvovala na prestížnom turnaji Omnium Banque Nationale v kanadskom Montreale netradičný tréning.

FOTOGALÉRIA: Iga Swiateková

Do loptičky počas tréningu totiž udierala s prelepenými ústami. „Konečne jej niekto zavrel ústa,“ píše jeden z ruských fanúšikov na sociálnej sieti. "Iga, už si dorozprávala,“ píše druhý.

Peter Sagan vybudoval v Žiline krásny rezort.
Sagan ukázal ďalšie fotky z jeho luxusného hotela: To, ako vyzerajú izby, vás prekvapí Zobraziť článok

Swiateková je známa tým, že otvorene vyjadruje pravidelne svoj postup k ruskému režimu, ktorý už viac ako 500 dní útočí na Ukrajinu. Poľka nastupuje na svoje zápasy s ukrajinskou stužkou a okrem kritiky, aj finančne pomáha obetiam ruskej agresie.

 

 

Svetová jednotka však vzápätí vysvetlila, že pásku na ústach použila ako pomôcku, ktorá má pomôcť lepšie a efektívnejšie dýchať.

„Je náročné, ak dýchate iba nosom, potom sa mi zvýši tepová frekvencia. Nevysvetlím vám to presne, pretože nie som expert,“ napísala Iga na sociálnej sieti.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});