Bayernu Mníchov už došla trpezlivosť! Posledná ponuka za hviezdneho anglického útočníka

Sága pokračuje. Nemecký klub Bayern Mníchov má stále obrovský záujem o zisk anglického útočníka Harryho Kanea (30). S Tottenhamom Hotspur ...
  • Zdroj: Northfoto

Sága pokračuje. Nemecký klub Bayern Mníchov má stále obrovský záujem o zisk anglického útočníka Harryho Kanea (30). S Tottenhamom Hotspur sa ale stále nedohodol na podmienkach jeho prestupu. Tímu z Premier League preto teraz poslal svoju poslednú ponuku.

FOTOGALÉRIA: Harry Kane

Harry Kane síce má so Spurs uzavretú zmluvu aj na budúcu sezónu, no vedenie sa obáva, že po uplynutí tejto doby by mohlo prísť o svoj najvzácnejší klenot a nezískať zaň žiadnu peňažnú protihodnotu. To je azda hlavný dôvod, prečo momentálne londýnsky tím uvažuje o možnom predaji historicky najlepšieho klubového strelca. 

Je verejne známe, že Bayern Mníchov má o hviezdneho hrotového útočníka enormný záujem, no všetky pokusy nemeckého šampióna o jeho zisk boli doposiaľ neúspešné. Britský portál Sky Sports uviedol, že pôvodnej ponuke chýbalo približne 20 miliónov eur. Bayern však verí, že tou upravenou sa mu už podarilo férovo oceniť skúseného zakončovateľa.

Podľa informácii Sky Germany podal bavorský veľkoklub finálnu ponuku v hodnote viac ako 100 miliónov eur. Zároveň k nej pridal časový limit do piatkovej polnoci. Pokiaľ na ňu Tottenham dovtedy neodpovie, Bayern bude považovať kauzu Kane za definitívne uzavretú.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk