Tréner Gašparík neskrýval radosť: Po tomto sme túžili!

Futbalisti FC Spartak Trnava postúpili do 3. predkola Európskej konferenčnej ligy. V odvetnom zápase 2. predkola zdolali na domácom trávniku ...

Futbalisti FC Spartak Trnava postúpili do 3. predkola Európskej konferenčnej ligy. V odvetnom zápase 2. predkola zdolali na domácom trávniku lotyšský tím FC Auda 4:1, prvý zápas sa skončil nerozhodne 1:1.

Fotogaléria

Po záverečnom hvizde vypukla obrovská radosť! Nadšenie neskrývali fanúšikovia, hráči, ale i Michal Gašparík, tréner Spartaka Trnava "Po tomto sme túžili - mať dobrý prvý polčas, napádať a predviesť kvalitnú hru. Tak, ako sme si to plánovali, to vyšlo," povedal pre RTVS po skončení zápasu.

Trénera mrzelo, že Spartakovci neudržali čisté konto. "Škoda lacného inkasovaného gólu. V prvom polčase sme hrali veľmi dobre. Po ligovej prehre s Trenčínom sme boli trošku pod tlakom, preto som veľmi rád, že sme to takto zvládli," uviedol Gašparík.

Kormidelník trnavskej lode nešetril chválou. "Môžem pochváliť celé mužstvo, špeciálne ma potešil Adrián Zeljkovič. Hľadali sme náhradu za Kyriakosa Savvidisa a vyzerá to, že sa to podarilo."

Trnava sa stretne v ďalšom kole s Lech Poznaň. "Fanúšikom sme dali ďalšie predkolo, ľudia tu žijú futbalom. Príde Lech Poznaň, začína sa od 0:0 a my do toho dáme maximum. Uvidíme, ako to dopadne," uzavrel mladý kouč.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});