Veľké gesto Slavie Praha: Ukrajine požičia štadión zadarmo

Ukrajina oslovila pražský klub so žiadosťou o vypožičanie štadióna na zápasy reprezentácie. Manažment mančaftu z Vršovíc neváhal a okamžite ...
  • Zdroj: NORTHFOTO

Ukrajina oslovila pražský klub so žiadosťou o vypožičanie štadióna na zápasy reprezentácie. Manažment mančaftu z Vršovíc neváhal a okamžite súhlasil, pričom Ukrajina by mala dostať všetko zadarmo.

"Samozrejme, reagovali sme tým, že ak sa rozhodnú ísť do Edenu, poskytneme im všetky služby zadarmo. To znamená, že im zabezpečíme zápas, štandardný prenájom pre českú reprezentáciu v Edene je okolo dvoch, dva a pol milióna korún. Aj takýmto spôsobom chceme prispieť k pomoci Ukrajine," povedal predseda predstavenstva Slavie Praha Jaroslav Tvrdík.

"Predstavili sme Eden a možnosti. Súčasťou ich projektu je týždenný tréning, ktorý vieme ponúknuť počas reprezentačnej prestávky. Súčasťou ponuky je aj ich bezplatný pobyt v Edene," dodal Jaroslav Tvrdík na tlačovej konferencii Slavie.

Slavia by chcela na podporu Ukrajiny predávať aj podpísané dresy, ktoré by vydražila. Išlo by pravdepodobne o zápas proti Severnému Macedónsku, ktorý sa hrá 14. októbra. V minulosti hrala reprezentácia vojnou postihnutej krajiny väčšinu svojich zápasov v Poľsku.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});