Najlepšiemu tenistovi sveta sa darí aj v súkromí: TOTO je Alcarazova Lolitka!

A je to vonku! Konečne po roku klebiet sa španielskym médiám podarilo zistiť, do koho sa zahľadel aktuálne najlepší tenista sveta Carlos ...
  • Zdroj: Northfoto

A je to vonku! Konečne po roku klebiet sa španielskym médiám podarilo zistiť, do koho sa zahľadel aktuálne najlepší tenista sveta Carlos Alcaraz (20)!

Trvalo to tak dlho aj preto, že mladý Španiel si svoje súkromie stráži ako oko v hlave. Hneď niekoľko portálov z Ibérijského poloostrova priznalo, že sa im to podarilo najmä preto, lebo Carlitos po wimbledonskom triumfe poľavil z ostražitosti. A tak vyšlo najavo, že objavom Alcaraza je atraktívna francúzska tenistka Lola Marandelová (21). 

FOTOGALÉRIA: TOTO je Alcarazova Lolitka!

Mladý Španiel bol do roku 2021 spájaný s venezuelskou tenistkou Maríiou González Giménezovou, no potom, čo sa rozišli, sa o milostnom živote tenistu iba špekulovalo. Predovšetkým v rodnom Španielsku sa hovorilo o tom, že randí s hviezdičkami miestneho šoubiznisu, napr. so speváčkou Anou Menaovou či účastníčkou reality show The Island of Temptations Melodie Peňalverovou. To však boli len výmysly, Carlitos sa zahľadel do niekoho celkom iného.

Svetová jednotka sa má v tajnosti stretávať s tenisovou kolegyňou Lolou Marandelovou, s ktorou sa vraj dali dohromady cez komentáre a správy na Instagrame. „Áno, sú v kontakte. Na turnaji v Nice sa mali po prvý raz stretnúť osobne. Preto Alcaraz po triumfe vo Wimbledone nešiel na dovolenku, ale zamieril do Nice,“ napísal portál marie-claire.es odvolávajúc sa na dôveryhodný zdroj z blízkeho okolia hráča.

Alex Molčan sa prebojoval do 2. kola Australian Open.
Rebríček ATP vedie naďalej Alcaraz, Slovák Molčan si pohoršil Zobraziť článok

Francúzska tenistka Lola Marandelová zatiaľ obieha len nižšie turnaje ITF, ale vyniká inými prednosťami, ktoré neušli pozornosti nielen Alcaraza, ale aj ďalších viac než 100 000 sledovateľov. Tých si získava nie víťazstvami na kurtoch, ale aj pikantnými fotografiami zo svojich exotických dovoleniek či návštev najslávnejších filmových festivalov, ako napríklad v Cannes. Na potvrdenie tejto fámy si treba počkať. Možno nie dlho, Alcaraza čakajú ďalšie turnaje a jeho Lolitka sa možno v jeho hráčskej lóži už čoskoro objaví.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});