Košičania si užili návrat medzi futbalovú elitu: Vyhrotený šláger priniesol bezgólovú remízu

Futbalisti FC Košice remizovali v 1. kole Niké ligy s ŠK Slovan Bratislava 0:0. Zápas nováčika najvyššej súťaže s úradujúcim majstrom ...
  • Zdroj: TASR - František Iván

Futbalisti FC Košice remizovali v 1. kole Niké ligy s ŠK Slovan Bratislava 0:0. Zápas nováčika najvyššej súťaže s úradujúcim majstrom sledovalo na vypredaných tribúnach 5834 divákov.

FOTOGALÉRIA: 1. kolo: Košice - Slovan Bratislava

Duel sa hral vo výbornej atmosfére, o ktorú sa na zaplnenom štadióne postarali oba početné fankluby. V prvom polčase sa hral zaujímavý futbal, ktorému nechýbali šance. Najväčšiu z nich mal v 33. minúte Zmrhal, ale košického brankára Kiru neprekonal. V druhom polčase mali viac z hry hostia, dostali sa k viacerým streleckým pokusom, ale Kiru nedokázali prekonať.

1. kolo Niké ligy:

FC Košice - ŠK Slovan Bratislava 0:0
Rozhodovali:
Očenáš - Štrbo, Vorel, ŽK: Qose, Medved, Gallovič - Agbo, Lichý, 5836 divákov.

Košice: Kira - Golikov, Krivák, Šindelář, Mizerák - Qose (71. Gallovič), Greššák - Pačinda (90+7. Sovič), Faško (90. Sagna), Turčák (90. Petrák) - Medved

Slovan Bratislava: Borjan - Blackman (72. Pauschek), Križan (80. Savvidis), Wimmer, Vojtko - Agbo (66. Tolič) - Kucka, Lichý - Zmrhal (71. Barseghjan), Abubakari, Marcelli (80. Zuberu)

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});