Vráti sa zlý chlapec do zostavy Manchestru United? Ženský tím je zásadne proti

Ako to dopadne? Futbalista Manchesteru United Mason Greenwood (21) je už od januára 2022 suspendovaný kvôli kauze údajného znásilnenia. ...
  • Zdroj: Northfoto

Ako to dopadne? Futbalista Manchesteru United Mason Greenwood (21) je už od januára 2022 suspendovaný kvôli kauze údajného znásilnenia. Po stiahnutí obvinení je ale na stole jeho návrat na súpisku ikonického klubu. Názory na túto problematiku sa však rôznia.

Cristiano Ronaldo je futbalový fenomén.
Cristiano Ronaldo vypočul prosbu mladého fanúšika: Predviedol svoje vypracované telo Zobraziť článok

O kauze informoval anglický denník The Sun. Jeho zdroj uviedol, že úvodné signály na kauzu Greenwood sú od Adidasu pozitívne. Bez tohto súhlasu by mal mladý Angličan cestu na Old Trafford výrazne zložitejšiu. Súhlas hlavného sponzora by navyše mohol vyvolať vlnu schválení aj od ostatných sponzorov Červených diablov.

Väčšina spoluhráčov by vraj Greenwooda uvítala späť v tíme, píše The Sun. Iný názor na túto problematiku má ženský tím United, ktorý si to nepraje. Hlavné tímy mužov i žien trénujú v rovnakom stredisku, čo by mohlo spôsobiť nepríjemnú atmosféru. 

Slovenský futbalový reprezentant Lászlo Bénes zahviezdil v úvodnom zápase nového ročníka nemeckej druhej najvyššej súťaže.
Fantastický vstup do nového ročníka! Slovenský reprezentant sa blysol hneď dvomi gólmi Zobraziť článok

​„Čo sa týka ženského tímu a kampaní, ako je napríklad Her Game Too, ktoré sa snažia podporiť ženy k hraniu a sledovaniu futbalu, posunulo by to klub späť," tvrdí Natalie Burrellová, zakladateľka fanklubu ženského tímu fanklubu Manchesteru United.

Zdroj The Sun tiež dodal, že zatiaľ nie je o ničom definitívne rozhodnuté. Situácia je nepredvídateľná a názor verejnosti bude hrať veľkú rolu. „Je to otázka pre klub. Ako sponzori nemáme žiadny vplyv na tímové súpisky," vyjadril sa ku celej kauze Adidas.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});