Cristiano Ronaldo vypočul prosbu mladého fanúšika: Predviedol svoje vypracované telo

Netypická konfrontácia s mladým obdivovateľom. Futbalista Cristiano Ronaldo (38) je síce momentálne s tímom na sústredení v Japonsku, ...
  • Zdroj: Northfoto

Netypická konfrontácia s mladým obdivovateľom. Futbalista Cristiano Ronaldo (38) je síce momentálne s tímom na sústredení v Japonsku, no počas voľnej chvíle sa stihol zúčastniť aj tlačovej konferencie na propagáciu fitness značky. Pri tej príležitosti dokonca ukázal svoje vypracované telo.

FOTOGALÉRIA: Cristiano Ronaldo vyslyšal prosbu mladého fanúšika

Skúsený futbalista si napriek pokročilému športovému veku naďalej udržiava skvelú postavu, za ktorú by sa nehanbili ani o niekoľko rokov mladší hráči. Medzi najvyráznejšiu časť jeho tela patrí nepochybne brušné svalstvo, o čom sa teraz na vlastné oči presvedčili aj diváci v Japonsku. 

Na mediálnej akcii slúžiacej k propagácii fitness značky sa Cristiano Ronaldo stretol s mladým fanúšikom a obaja si začali porovnávať svoje „tehličky". „Prosím, pozrite sa na moje brušné svaly," povedal na videu japonský chlapec a zdvihol si tričko. Jeho formu a odvahu odmenil portugalský reprezentant uznanlivým potleskom.

​Následne sa odhalil tiež samotný hráč saudskoarabského Al Nassru a v publiku to len tak zašumelo. Hviezdny Ronaldo si za toto gesto vyslúžil ovácie od prítomných priaznivcov i od spomínaného chlapca.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});