Oslavy storočnice Spartaka mali sviatočnú bodku: Videlo ich 12 000 divákov

Bodku za oslavami storočnice Spartaka Trnava dal sobotný sviatok na Štadióne Antona Malatinského, ktorého vyvrcholením bol duel domácich ...
  • Zdroj: br

Bodku za oslavami storočnice Spartaka Trnava dal sobotný sviatok na Štadióne Antona Malatinského, ktorého vyvrcholením bol duel domácich futbalistov proti španielskej Valencii.

FOTOGALÉRIA: Spartak Trnava

Pred viac ako 12-tisíc divákmi dokázali Trnavčania vzdorovať kvalitnému súperovi, ktorý zvíťazil tesne 1:0 po góle z pokutového kopu. Väčší rozruch ako futbalisti narobili fanúšikovia s predzápasovým choreom a oslavným ohňostrojom počas druhého polčasu.

Futbalistov Slovana čaká v 2. predkole Ligy majstrov Mostar.
Slovan spoznal možných súperov v 3. predkole: Nič ľahké ho nečaká Zobraziť článok

„Nepamätám si takúto návštevu na prípravný zápas, možno ani nebola. Musíme si to vážiť, že sem prišlo na prípravu 12-tisíc ľudí, aj keď sa oslavuje storočnica,“ priznal po zápase domáci tréner Michal Gašparík, ktorý k tomuto pozitívu v rozhovore pre RTVS pridaj aj jedno mínus: „Že sme nedali nejaký gól, pretože šance sme mali. To mi chýbalo, že sme baviacim sa ľuďom na tribúnach neponúkli radosť.“

Marek Hamšík od 17. júla trénuje tím U15 vo svojej akadémii.
Futbalová legenda Marek Hamšík má za sebou trénerský debut: Získal prvú trofej ako kouč Zobraziť článok

Súper, ktorý je šesťnásobným majstrom španielskej La Ligy, ukázal kvalitu a aj to, na čom musia Trnavčania popracovať pred štvrtkovým vstupom do Európskej konferenčnej ligy (EKL) v Lotyšsku.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk