Slováci sa musia mať na pozore: Do Trenčína príde očakávaná jednotka draftu NHL 2025!

Kanada zverejnila nomináciu na blížiaci sa turnaj Hlinka Gretzky Cup v Trenčíne. Slovenskí mladíci sa musia mať na pozore, príde aj očakávaná ...
  • Zdroj: reprofoto (YouTube)

Kanada zverejnila nomináciu na blížiaci sa turnaj Hlinka Gretzky Cup v Trenčíne. Slovenskí mladíci sa musia mať na pozore, príde aj očakávaná jednotka draftu NHL 2025 útočník Michael Misa (16).

Kanada zverejnila svoju nomináciu na blížiaci sa turnaj Hlinka Gretzky Cup, na ktorom sa predstavia najväčšie hokejové nádeje z celého sveta. V kanadskej nominácii nechýba ani útočník Michael Misa (16), ktorý je považovaný za jednotku draftu NHL 2025. Mladí Slováci sa musia mať na pozore pred týmto skutočne nebezpečným hráčom. V trenčianskej B-skupine si Slovensko zmeria sily okrem Kanady aj s Fínskom a Švajčiarskom.

Filip Mešár v play off OHL zatiaľ bodovo mlčí.
Filip Mešár priznal, že mu v Kanade niečo chýba: TOTO spravil ihneď po príchode domov Zobraziť článok

Michael Misa zažiaril v minulej sezóne v juniorskej OHL v drese tímu Saginaw Spirit. Strelil 22 gólov a nazbieral 56 bodov v 45 dueloch základnej časti a ďalších 8 bodov (3+5) pridal v jedenástich zápasoch play off. Svoju hru prirovnáva k hviezdnemu útočníkovi Toronta Maple Leafs Mitchovi Marnerovi. „Milujem jeho kreativitu. Je ťažké ho naraziť. Myslím, že mám podobné zručnosti ako Marner. Som tvorca hry rovnako ako strelec gólov," hovoril pre portál kanadskej televízie Sportsnet. „Povedal by som, že som hráč zameraný na detaily, ktorý je súťaživý. Som šikovný a zručný. Rád tvorím hru a ofenzívu. Tiež som dobrý korčuliar, myslím, že hrám veľmi rýchlo," vyzdvihol Misa svoje prednosti.

Program Slovenska na turnaji Hlinka Gretzky Cup (B-skupina, Trenčín)

31.7. Slovensko - Švajčiarsko (19:00)
 
1.8. Slovensko - Kanada (19:00)
 
2.8. Slovensko - Fínsko (19:00)
 
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});