Slávna Shakira na ďalších pretekoch F1: Dôkazy o jej romániku s Hamiltonom stále pribúdajú

Ako to medzi nimi je? Slávna speváčka Shakira (46) opäť rozvírila špekulácie týkajúce sa jej romániku s hviezdnym jazdcom F1 Lewisom ...
  • Zdroj: Northfoto

Ako to medzi nimi je? Slávna speváčka Shakira (46) opäť rozvírila špekulácie týkajúce sa jej romániku s hviezdnym jazdcom F1 Lewisom Hamiltonom (38). Najnovšie sa kolumbijská popová diva objavila na Veľkej cene Veľkej Británie, ktorú dokonca sledovala priamo zo stajne sedemnásobného šampióna.

FOTOGALÉRIA: Lewis Hamilton a Shakira

Špekulácie o vzťahu medzi pilotom Mercedesu a svetoznámou speváčkou sa šíria už niekoľko mesiacov. Obaja síce zatiaľ oficiálne nič nepriznali, no dôkazy neustále pribúdajú. Azda najvýznamnejším je ten, že bývalá partnerka futbalistu Gerarda Piquého zavítala v aktuálnom ročníku už na tretie preteky F1. Tentokrát sa objavila na Veľkej cene v anglickom Silverstone.

Televízne kamery navyše zachytili Shakiru priamo v útrobách garáže tímu Mercedes, kde speváčka sledovala, ako si Hamilton došiel po cenné tretie miesto. Pred ním skončil len Lando Norris na McLarene a fenomenálny Max Verstappen.

Verstappen vyhral VC Veľkej Británie.
Famózny Verstappen opäť dominoval, slávil šiesty triumf v rade Zobraziť článok

Ako píše web Yahoo, nejde o prvý dôkaz spoločnej vzájomnej náklonnosti týchto dvoch celebrít. Shakira si už po Veľkej cene Miami s Hamiltonom vyrazila na jazdu jachtou. Následne boli spolu zachytení aj počas súťažného víkendu v Španielsku, keď sa v Barcelone vybrali na spoločnú večeru.

Britský denník ​Daily Mail zas pripomína, že k speváčke mal veľmi blízko aj herec Tom Cruise, no súboj o srdce o kolumbijskej popovej divy mal vyhrať práve Hamilton. „Bola to obrovská rana pre Tomove ego. Zasiahlo ho to o to viac, že Hamiltona považuje za kamaráta," prezradil pre Daily Mail zdroj blízky vznikajúcemu páru.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk