Škriniar, kam si to len prestúpil... Hráči PSG spravili puč proti Mbappému

V kabíne PSG je poriadne horúco. Šesť hráčov sa vzbúrilo proti najväčšej hviezde klubu. Opustí Kyllian Mbappé (24) Paríž už toto leto?!

V kabíne PSG je poriadne horúco. Šesť hráčov sa vzbúrilo proti najväčšej hviezde klubu. Opustí Kyllian Mbappé (24) Paríž už toto leto?!

Fotogaléria

Hráčom sa nepáčili posledné vyjadrenia slávneho útočníka. „Tím mi veľmi nepomáha,“ nariekal Francúz. Toto vyjadrenie vyvolalo v šatni búrku nevôle. V klube pod vedením nového trénera Luisa Enriqueho je obrovský zmätok, informuje web RCM Sport.

Od nespokojných hráčov obdržal zásielku prezident Násir Al-Chelají. Stanovisko znelo jasne: To, čo predvádza Mbappé, dehonestuje celý klub.   

Prezident klubu je znepokojený a vyjadrenia Mbappého ostro odsúdil. „Ak takto Kylian Mbappé uvažuje, prečo teda neodíde z PSG už teraz?” odkázal katarský majiteľ PSG.

Dvadsaťštyriročnému útočníkovi končí zmluva v PSG na budúci rok v lete, no v klube sa obávajú, že odíde o rok zadarmo. „Nedovolíme, aby sme o najlepšieho hráča sveta prišli zadarmo,” dodal prezident klubu.

Kyllian Mbappé sa musí rozhodnúť do 31. júla. Buď predĺži zmluvu s PSG alebo odíde už toto leto.

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Milan Škriniar pred pár dňami podpísal s francúzskym celkom päťročnú zmluvu.

Na snímke Giorgi Čakvetadze.
Úsilie Slovana vyšlo naprázdno: Čakvetadze má nové pôsobisko! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});