Krásna manželka novej posily Slovana oplakala odchod do Bratislavy: Len my vidíme druhú stranu mince!

Odchod novej posily Slovana kanadského reprezentačného brankára Milana Borjana (35) do Bratislavy sprevádzali slzy krásnej manželky. ...
  • Zdroj: instagram @borjan_milan_official

Odchod novej posily Slovana kanadského reprezentačného brankára Milana Borjana (35) do Bratislavy sprevádzali slzy krásnej manželky. Tá sa na sociálnej sieti podelila o obrovské emócie, ktorým ich rodina čelí!

FOTOGALÉRIA: Milan Borjan

Kanadský reprezentačný brankár Milan Borjan (35) sa stal novou posilou Slovana Bratislava. Bude novou jednotkou medzi žrďami belasých a slovenský majster od neho čaká istotu a skúsenosti. Borjan je príkladom toho, aká nevyspytateľná môže byť kariéra profesionálneho športovca. Ešte pred troma mesiacmi bol kapitánom CZ Belehrad, mal zmluvu na tri roky. Príchod nového trénera Baraka Bahara všetko zmenil.

Nový kouč s Borjanom nepočítal vo svojich plánoch a tak ho belehradský klub uvoľnil na hosťovanie do Slovana. Odchod do Bratislavy zo Srbska však sprevádzali slzy krásnej manželky Snežany. Tá sa na sociálnej sieti instagram vyznala zo svojich pocitov a priznala, že dlhodobé odlúčenie manžela od rodiny je veľmi ťažké.

Nová posila belasých sa už ukázala s dresom.
Borjan nútene do Slovana: V Belehrade ho nechcel tréner Zobraziť článok

Doslova na skok domov prišiel Borjan po účinkovaní na turnaji Gold Cup v drese Kanady. Krátko na to sa musel zbaliť a letieť do Bratislavy, kde sa pripojí k svojmu novému tímu. „Jedna strana mince sú všetky Milanove víťazstvá, z ktorých sa zakaždým tešíme, ako keby boli prvé. Filip sa tešil s tatinom zo šiestich titulov za šesť rokov. Ale viete čo je pre neho najväčšia medaila? Otcovo objatie,“ písala Snežana.

„Len my vidíme druhú stranu mince. Je to osamelosť a čakanie na to, kým budeme opäť spolu. Milan ide robiť to, čo vie najlepšie – byť víťazom, priniesť radosť do nového tímu," dodala s tým, že rozlúčka sa nezaobišla bez objatí a sĺz.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk