Obrovský škandál v reprezentácii! Biatlonová hviezda mala okradnúť svoje kolegyne v tíme

Francúzska biatlonistka Julia Simonová (26), víťazka Veľkého krištáľového glóbusu za uplynulú sezónu, chýba na letnej príprave reprezentácie. ...

Francúzska biatlonistka Julia Simonová (26), víťazka Veľkého krištáľového glóbusu za uplynulú sezónu, chýba na letnej príprave reprezentácie. Oficiálne nie je s tímom z osobných dôvodov, ale reálne čelí dosť bizarnému problému.

Fotogaléria

Prestížny francúzsky športový denník L´Equipe prišiel s informáciou, že 26-ročná biatlonistka čelí hneď dvom obvineniam z krádeže peňazí z kreditných kariet. Tie patrili členom národného tímu.

Jednou z obetí krádeže je podľa denníka olympijská šampiónka Justine Braisazová-Bouchetová, druhým okradnutým má byť jeden z nemenovaných členov realizačného tímu. Informáciu potvrdil aj server RMC Sport.

Simonová mala z kariet, ktoré jej nepatrili, urobiť počas pretekov na nórskom Blink Festivale online nákupy v hodnote zhruba 1000 až 2000 eur. Sama však vyslovené obvinenia odmieta. „Pozícia Julie Simonovej je jasná. Obvinenie odmieta," potvrdil právnik biatlonistky Jean-Michel Reynaud pre L'Équipe.

Podľa denníka zasadla kvôli tejto nepríjemnej udalosti disciplinárna komisia francúzskeho biatlonového zväzu, ktorá chce počkať na výsledky vyšetrovania. „Nemáme prostriedky na to, aby sme zistili, kde je v tomto prípade pravda. Nemáme právnu pozíciu, aby sme mohli takúto záležitosť vyšetrovať," vysvetľoval pre denník Le Dauphiné zväzový prezident Fabien Saguez.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});