Dvorský valcuje, strelil ďalší parádny gól: Suverénne najlepší v kempe, chváli expert!

Slovenský útočník Dalibor Dvorský (18) v zámorí valcuje! Strelil ďalší parádny gól, zdvihol nad hlavu pohár pre víťazný  tím a zožal ...
  • Zdroj: SITA/AP

Slovenský útočník Dalibor Dvorský (18) v zámorí valcuje! Strelil ďalší parádny gól, zdvihol nad hlavu pohár pre víťazný tím a zožal veľkú pochvalu zámorského experta. Suverénne najlepší hráč v kempe!

FOTOGALÉRIA: Dvorský

Slovenský útočník Dalibor Dvorský (18) ukazuje v rozvojovom kempe tímu St.Louis Blues, že bol draftovou desiatkou oprávnene. Strieľal góly ako na bežiacom páse a ďalší pridal v záverečnom modelovanom zápase. Výborne si nakorčuľoval a v prečíslení dvoch proti jednému trafil do čierneho z pravého kruhu. Tím Tkachuk priviedol k víťazstvu a nad hlavu zdvihol Plager Cup pre víťazný tím.

Dalibor Dvorský počas draftu NHL.
Všetky oči na neho: Dvorský v kempe vyrazil dych parádnym gólom z otočky! Zobraziť článok

Zámorský novinár Matthew DeFranks z The St.Louis Post-Dispatch označil Dvorského za suverénne najlepšieho hráča v kempe. Jeden z fanúšikov na twitteri sa tohto experta spýtal na to, kto je najlepší v rozvojovom kempe Blues a DeFranks bez váhania odpísal: „Dalibor Dvorský a s poriadnym náskokom."

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk