Extraligový hráč sa činil na sociálnej sieti: Podporil Rusko a posielal homofóbne správy!

Slovenský hokejový útočník Kevin Jendroľ (21) sa „vyznamenal na sociálnej sieti Instagram. Najskôr zdieľal video, ktoré vyjadruje podporu ...
  • Zdroj: TASR

Slovenský hokejový útočník Kevin Jendroľ (21) sa „vyznamenal" na sociálnej sieti Instagram. Najskôr zdieľal video, ktoré vyjadruje podporu Rusku a neskôr písal homofóbne správy známemu moderátorovi TA3 Rastislavovi Ilievovi. Po zverejnení konverzácie sa na niekdajšieho hráča Banskej Bystrice či Prešova zniesla vlna kritiky.

FOTOGALÉRIA: Kevin Jendroľ

Kevin Jendroľ odohral v uplynulej sezóne slovenskej hokejovej Tipos extraligy v drese Prešova 43 zápasov s bilanciou 4 góly a 4 asistencie. Najviac však na seba upozornil až po konci ročníka a mimo ľadovej plochy.

Na svojom Instagrame totiž zdieľal video, ktoré zjavne slúži na podporu Ruska, teda krajiny, ktorá už vyše jedného roka vedie krvilačnú vojnu na Ukrajine. V predmetnom príbehu navyše označil známeho moderátora TA3 Rastislava Ilieva. Ten si to okamžite všimol a do súkromnej správy požiadal rodáka z Trstenej o vysvetlenie kontextu. Obaja si následne vymenili niekoľko správ. „V Rusku to funguje, ako má, mali by sme byť s nimi a nie s buzikmi americkými," napísal Jendroľ v jednej z nich.

Niekdajší mládežnícky slovenský reprezentant zaútočil aj na LGBTI+ komunitu, ku ktorej sa spomínaný moderátor pred časom verejne prihlásil. „Nemalo by sa s tým vystupovať na verejnosť a propagovať to, mali by si to nechať pre seba alebo sa dať liečiť,“ ostro napísal Ilievovi.

CELÚ KONVERZÁCIU, KTORÚ ZVEREJNIL ZNÁMY MODERÁTOR, NÁJDETE TU:

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk