Siahali na zlato: Slovenskí reprezentanti získali strieborné medaily

Slovenskí reprezentanti v športovej streľbe získali na III. európskych hrách v Poľsku strieborné medaily v tímovom trape.
  • Zdroj: TASR - Martin Baumann

Slovenskí reprezentanti v športovej streľbe získali na III. európskych hrách v Poľsku strieborné medaily v tímovom trape.

Trio Adrián Drobný, Erik Varga a Marián Kovačócy prehralo v nedeľnom finále s Chorvátmi Antonom Glasnovičom, Francescom Ravalicom a Giovannim Cernogorazom. Slovenská výprava si tak odnesie z EH osem cenných kovov.

Dominik Szoboszlai a Fanni Gécsek tvoria pár.
Nová posila Liverpoolu má doma poriadnu sexicu: Bývalá tenistka je v súčasnosti modelkou Zobraziť článok

Kovačócy, Drobný a Varga vyhrali prvý set 13:10, Chorváti však zvládli druhé dejstvo rovnakým pomerom. Tretia časť sa skončila výsledkom 14:14, obe mužstvá teda získali bod. V úvode štvrtéhu setu netrafili terče Kovačócy s Drobným, Chorváti tak získali náskok 5:3. V piatom kole súper nezaváhal a konečným výsledkom 7:3 si vystrieľal zlato. Bronzoví skončili Portugalci Joao Azevedo, Jose Bruno Faria a Armelim Coelho Rodrigues, ktorí si poradili s Talianmi jednoznačne 6:0.
 

Chelsea momentálne patrí až 10. miesto tabuľky.
Po dlhých rokoch sa lúči s Lodnýnom: Kapitán Chelsea by mal posilniť TENTO klub Zobraziť článok

III. európske hry
trap - tímová súťaž - muži:
finále: Chorvátsko (Anton Glasnovič, Francesco Ravalico, Giovanni Cernogoraz) - SLOVENSKO (Adrián DROBNÝ, Erik VARGA, Marián KOVAČÓCY) 7:3

o bronz: Portugalsko (Joao Azevedo, Jose Bruno Faria, Armelim Coelho Rodrigues) - Taliansko (Mauro de Filippis, Daniele Resca, Giovanni Pellielo) 6:0
 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});