Toto je pyramída faraóna Ronalda! Susedia zúria: To, čo robí Cristiano, je neprijateľné

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (38) leží v žalúdku obyvateľom mestečka neďaleko Lisabonu, kde si stavia svoj luxusný komplex. ...

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (38) leží v žalúdku obyvateľom mestečka neďaleko Lisabonu, kde si stavia svoj luxusný komplex. Súčasťou vily by mal byť aj obrovský presklený bazén s podvodným chodníkom.

Fotogaléria

Stavebné práce na vile Cristiana Ronalda neďaleko Lisabonu meškajú už rok. Sídlo, ktoré veľkosťou pripomína nemocnicu, znepríjemňuje život miestnym obyvateľom. Portugalské médiá informujú, že niektorí budúci susedia sa poriadne hnevajú na futbalovú superhviezdu.

Ronaldo a jeho partnerka Georgina Rodriguezová totiž nahnevali obyvateľov mestečka pre rozsiahle práce na pozemku v hodnote 33 miliónov eur, ktoré trvajú už viac ako tri roky a budú pokračovať ešte minimálne 12 mesiacov.

Susedia majú už plné zuby výstavby Ronaldovho komplexu. „Moja ulica je už mesiace zatvorená, moja záhrada je plná prachu,“ hneval sa obyvateľ mesta. Podobné nahnevané komentáre pribúdajú.   

Video z minulého mesiaca ukázalo, že na vile, ktorú miestni posmešne nazývajú „pyramída faraóna Ronalda“, je ešte veľa práce.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk