Colorado získalo dvojicu hráčov, Rus Sorokin podpísal lukratívnu zmluvu

Hokejový klub NHL Colorado Avalanche predĺžil o dva roky zmluvu s obrancom Bowenom Byramom, kontrakt má celkovú hodnotu 7,7 milióna dolárov.
  • Zdroj: TASR/AP

Hokejový klub NHL Colorado Avalanche predĺžil o dva roky zmluvu s obrancom Bowenom Byramom, kontrakt má celkovú hodnotu 7,7 milióna dolárov.

Novými akvizíciami "lavín" sú útočníci Miles Wood a Jonathan Drouin.

Dvadsaťdvaročný Byram strelil 10 gólov a pridal 14 asistencií v 42 zápasoch v minulej sezóne. Celkovo má v profilige v 91 zápasoch bilanciu 15+28.

Wood podpísal s Avalanche šesťročnú zmluvu do konca sezóny 2028/29. V drese New Jersey Devils odohral dôrazný útočník v uplynulom ročníku 76 zápasov, v ktorých dal 13 gólov a pridal 14 asistencií.

Zmluvu na šesť rokov uzavrel podľa TSN aj Drouin, ktorý naposledy pôsobil v Montreale Canadiens. V 58 zápasoch strelil dva góly a pridal 27 asistencií. Pred pôsobením v Montreale si obliekal dres Tampy Bay Lightning. Finančné detaily zmlúv Wooda a Drouina zatiaľ nezverejnili.

Handzuša vídať na viacerých podujatiach.
Hokejová škola Michala Handzuša sa sporí s mestom Banská Bystrica: Doplatí na to 400 talentovaných detí? Zobraziť článok

Sorokin predĺžil zmluvu s NYI o osem rokov, zostávajú ďalší traja

Vedenie hokejového klubu NHL New York Islanders predĺžilo zmluvy s brankármi Iľjom Sorokinom a Semjonom Varlamov, nové kontrakty podpísali aj obranca Scott Mayfield a útočník Pierre Engvall.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});