Milan Škriniar sa lúči s Interom: Emotívne slová slovenského obrancu

Emotívny moment. Milan Škriniar pridal na sociálnu sieť video, v ktorom sú zachytené najkrajšie momenty jeho pôsobenia v milánskom klube. ...
  • Zdroj: Northfoto

Emotívny moment. Milan Škriniar pridal na sociálnu sieť video, v ktorom sú zachytené najkrajšie momenty jeho pôsobenia v milánskom klube. K zostrihu pridal popis, ktorý chytil za srdce azda každého fanúšika Interu.

FOTOGALÉRIA: Milan Škriniar

Slovenský obranca uverejnil na Instagrame nádherný odkaz fanúšikom v Taliančine. "V týchto rokoch sa Taliansko, Miláno a San Siro stali mojím domovom a domovom mojej rodiny, na našom štadióne sme vybudovali a oslávili naše najkrajšie víťazstvo Scudetto," začal s odkazom Milan Škriniar.

"Bolo to miesto, ktoré som bránil 6 sezón, ale kde som sa prvýkrát cítil chránený, vďaka náklonnosti a nadšeniu, ktoré ste mi VY fanúšikovia vždy vyhradili, a to zostane nezmazateľné v mojom srdci," pokračoval.

Milan opúšťa Inter a čoskoro bude nastupovať na zápasy v Paríži. "Osobitná myšlienka patrí mojim spoluhráčom, všetkým trénerom, klubu a všetkým spolupracovníkom, ktorí počas týchto šiestich rokov každý deň prispievali k môjmu ľudskému a profesionálnemu rastu," uviedol Škriniar.

"Ďakujem Interu za všetky emócie, ktoré ste mi poskytli, pri víťazstvách, ale aj po najbolestivejších prehrách," uzavrel slovenský stopér.

Príspevok Milana Škriniara nájdete po kliknutí na túto vetu.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});