Americká priateľka Benzemu konvertovala na islam: Plakala som ako malé dievča!

Zmena je život! Francúzsky futbalový útočník Karim Benzema (35) si musí po prestupe do Saudskej Arábie zvykať na nové prostredie i kultúru. ...
  • Zdroj: getty images

Zmena je život! Francúzsky futbalový útočník Karim Benzema (35) si musí po prestupe do Saudskej Arábie zvykať na nové prostredie i kultúru. V klube Al-Ittihad bude ročne zarábať 200 miliónov eur.

FOTOGALÉRIA: Karim Benzema

„Som moslim. Saudská Arábia je moslimská krajina a preto v nej chcem žiť. Je pekné byť na mieste, kde cítim, že ma ľudia majú radi. To mi umožní začať nový život,“ vyhlásil držiteľ Zlatej lopty po príchode do Ázie.

Phil Foden oslavuje triumf v Lige majstrov so synom Ronniem.
Štvorročný syn Phila Fodena hitom internetu: Za pár dní získal 3 milióny fanúšikov! Zobraziť článok

S Benzemom sa do novej destinácie presunie aj jeho americká priateľka Jordan Ozunová, ktorá stála po jeho boku i počas angažmánu v Reale Madrid. Tesne pred odchodom do arabského sveta zmenila vieru.

„Konvertovala som na islam. Bolo to ešte v madridskej mešite počas malého a intímneho obradu. Plakala som ako malé dievča. Som veľmi sentimentálna,“ povedala rodáčka z Marylandu pre španielsky magazín Yo Dona.

Brazílsky futbalista Neymar.
Toto je ozajstná láska k Neymarovi: Fanúšik mu odkázal všetok majetok Zobraziť článok

„Veľa som sa zaoberala týmto náboženstvom. Myslím si, že je krásne. Všetko, čo som o ňom čítala, sa ma dotklo. Počas ramadánu som čítala Korán a dojalo ma to k slzám,“ dodala. Benzema držal vzťah s Jordan dlho v tajnosti. Prvý raz sa ukázali spolu na verejnosti vlani počas slávnostného vyhlásenia ankety Zlatá lopta. „Keď som stretla Karima, nevedela som, kto to je. Som Američanka, o futbale veľa neviem. Je to úžasný chlap. Keď hovorím, že je môj najlepší priateľ, myslím to vážne.“

(mb, foto instagram/jiordyn)

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});