Totálne zdesenie v Srbsku: TOTO je najväčší škandál v histórii!

Srbskom otriasa neuveriteľná aféra! Polícia spustila vyšetrovanie, podozrivých je až 30 športovcov.
  • Zdroj: TASR/AP

Srbskom otriasa neuveriteľná aféra! Polícia spustila vyšetrovanie, podozrivých je až 30 športovcov.

Podľa srbského periodika Kurier je vyše 30 basketbalistov v Srbsku vyšetrovaných pre ovplyvňovanie zápasov, ktorý to označil za „najväčší škandál v histórii srbského športu“.

Srbské noviny uvádzajú, že došlo k celej podvodnej schéme a všetko vyplávalo na povrch, keď FIBA ​​​​začala prehrabávať celý prípad.

Aleksandar Grujin, šéf basketbalovej ligy v Srbsku, okamžite reagovala na vážne obvinenia. „Informujeme verejnosť, že zväz aktívne spolupracuje s FIBA ​​s cieľom vyriešiť disciplinárne konania v čo najkratšom čase a ďalej zabezpečiť bezúhonnosť súťaže. Vzhľadom na to, že disciplinárne konania stále prebiehajú, nemôže zväz v tejto chvíli poskytnúť podrobnosti o tom, ktoré zápasy a ktorí hráči sa podieľali na podvode.“

Basketbalová federácia Srbska vymenovala nezávislú osobu zodpovednú za integritu súťaže, ktorá spolu s FIBA ​​vedie vyšetrovanie a zbiera dôkazy o nekalých praktikách v tamojšom basketbale. FIBA zareagovala ihneď po začatí vyšetrovania a zakázala všetkým podozrivým aktívnu činnosť. Niektorí hráči sa počas tohto prechodného obdobia pokúsili zmeniť klub.

Manželia Bátovskí oznámili svetu, že budú rodičmi.
V biatlone sa roztrhlo vrece s mamičkami: Paulína Fialková sa teší na vianočný darček! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});