O vlások unikla najhoršiemu: Slovenská olympionička skončila v nemocnici!

Slovenská olympionička v behu na lyžiach Alena Procházková (38) doslova o vlások unikla tomu najhoršiemu! Vodič automobilu jej nedal ...
  • Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Slovenská olympionička v behu na lyžiach Alena Procházková (38) doslova o vlások unikla tomu najhoršiemu! Vodič automobilu jej nedal prednosť a zrazil ju na bicykli. So zraneniami skončila v nemocnici.

FOTOGALÉRIA: Alena Procházková

Slovenská reprezentantka v behu na lyžiach Alena Procházková o vlások unikla najhoršiemu! V stredu večer jej nedal vodič automobilu prednosť v jazde a zrazil ju na bicykli. Informovala o tom Katarína Kováčiková z TV JOJ. Podľa prvých informácií vodič automobilu nedal športovkyni prednosť pri výjazde z bočnej uličky. Presné príčiny nehody vyšetruje polícia. Procházková skončila so zraneniami v nemocnici.

Alena Procházková je elitná slovenská bežkyňa na lyžiach. Reprezentovala na posledných piatich olympijských hrách. Predstavila sa v Turíne 2006, Vancouveri 2010, Soči 2014, Pjongčangu 2018 a Pekingu 2022.

Medzi jej najväčšie úspechy patrí prvé miesto v pretekoch Svetového pohára 2009 v klasickom šprinte vo Whistleri, šieste miesto na MS 2011 v Osle v šprinte. Raz bola druhá a dvakrát tretia v pretekoch Svetového pohára a je štvornásobná víťazka na Svetovej zimnej univerziáde 2011 v Erzurume.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk