Peter Sagan v tejto sezóne padá o čosi viac ako obyčajne: Najdrsnejšie pády Tourminátora!

Drsné pády si tento rok vyberajú svoju daň! Dráma na víkendovom domácom šampionáte, keď Peter Sagan (33) spadol v cieli spoločných majstrovstiev ...
  • Zdroj: Reprofoto youtube

Drsné pády si tento rok vyberajú svoju daň! Dráma na víkendovom domácom šampionáte, keď Peter Sagan (33) spadol v cieli spoločných majstrovstiev Slovenska a Česka, nebola v tejto sezóne jediným incidentom.

FOTOGALÉRIA: Peter Sagan

Dojazd spoločného šampionátu SR a ČR sa niesol v znamení mimoriadne hektického hromadného šprintu. Boj o lepšiu pozíciu sa v záverečných metroch vyostril a vyústil do brutálneho pádu. Sagan sa dostal do kontaktu s Čechom Pavlom Bittnerom a obaja skončili na zemi.

Trojnásobný majster sveta z pádu vyviazol s odreninami a obviazaným lakťom. Rozhodcovia po skúmaní videozáznamu neudelili dodatočné tresty a uznali pôvodné výsledky za konečné.

Sagana incident evidentne nahneval a po pretekoch mal pocit, že ho zapríčinil nový slovenský majster Štoček. V tomto roku to však nebola jediná kolízia pre trojnásobného majstra sveta. Navyše, aj počas kariéry si prešiel občas krušnými chvíľami.

Majstrovstvá SR a ČR 2023

Peter na ne zrejme nebude spomínať najlepšie. V cieli tvrdil, že s druhým miestom nie je vôbec stotožnený a z pádu vinil nového slovenského šampióna Štočeka.

Peter Sagan cítil po pretekoch veľké sklamanie.
Kto zapríčinil pád Sagana? Bývalý cyklista tvrdí, že to vie iba jediný muž Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk