Nová posila Slovana prichádza so sexy manželkou: Barbie hviezdou tribún?

Mal by patriť k oporám tímu. Futbalistov Slovana Bratislava posilní v novej sezóne chorvátsky stredopoliar Marko Tolič (26).
  • Zdroj: NORTHFOTO

Mal by patriť k oporám tímu. Futbalistov Slovana Bratislava posilní v novej sezóne chorvátsky stredopoliar Marko Tolič (26).

FOTOGALÉRIA: Marko Tolič

Kmeňový hráč Dinama Záhreb prichádza na ročné hosťovanie s možnosťou opcie na trvalý prestup. V minulej sezóne hosťoval v slovinskom NK Maribor.

Na sociálnej sieti o tom informoval generálny riaditeľ slovenského majstra Ivan Kmotrík ml.

Slovan na úvod prípravy zdolal rozdielom triedy rumunský Kluž. (Ilustračné foto)
Slovan vstúpil do prípravy jasnou výhrou, nováčik z Košíc deklasoval prvoligistu Zobraziť článok

"Tento angažmán vo forme hosťovania potrvá jednu sezónu s opciou prestupu na jej konci. Verím, že Marko bude jednou z ďalších úspešných akvizícii, ktoré nám v blízkej či následnej budúcnosti prinesú veľa športových úspechov," uviedol generálny riaditeľ Ivan Kmotrík ml.

DAC Dunajská Streda
Je rozhodnuté! DAC, Trnava a Žilina spoznali súperov v Konferenčnej lige Zobraziť článok

Fanúšikovia sa však môžu tešiť nielen na Toliča. Ten totiž do slovenskej metropoly nepríde sám, ale aj s manželkou Gabrijelou Tandarou. Tú v Chorvátsku prezývajú Barbie. Má sexy postavu, svoje krivky rada vystavuje v plavkách a na sociálnych sieťach si tak rýchlo našla množstvo fanúšikov. Verí, že čoskoro medzi nich pribudnú aj tí, z belasej rodiny.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk