Súperovi chce odtrhnúť hlavu každým úderom: Považský Tank má na domácej pôde len jediný cieľ

Sebastián „Tank“ Fapšo je spoločne s Milanom Ďatelinkom najväčšou hviezdou nadchádzajúceho turnaja RFA 12.
  • Zdroj: RFA

Sebastián „Tank“ Fapšo je spoločne s Milanom Ďatelinkom najväčšou hviezdou nadchádzajúceho turnaja RFA 12.

FOTOGALÉRIA: Sebastián Fapšo

Rodáci z Považskej Bystrice sa pred domácim publikom pokúsia rozjasať svojich priaznivcov, no nič jednoduché ich v klietke nečaká.

Fapšo v poslednom zápase potvrdil svoje kvality a tvrdého Gréka v Trnave k ničomu nepustil. Na tento výkon sa pokúsi nadviazať 9. septembra na RFA 12. Lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

RÝCHLY KNOKAUT A STROSKOTANIE NA BRAZÍLSKEJ HVIEZDE

Na druhom turnaji organizácie RFA Grand Opening bol v pozícii jednej z najväčších hviezd večera aj Sebastián Fapšo. V súboji s Bernardom Plavcom bol síce považovaný za veľkého favorita, no Plavcovi sa dávali šance predovšetkým v neskoršej fáze zápasu. K nej však ani nedošlo, pretože Fapšovi skvele fungovali jeho povestné overhandy. Po jednom z nich Plavec letel k zemi už v 1. kole a už hneď z prvého počítania v zápase sa nedokázal zotaviť.

Karlos Vémola s Lelou počas dovolenky.
Bývalá milenka Vémolu prekvapuje: Chcem zadok ako Lela! Zobraziť článok

O dosť lepšie sa s nimi ale dokázal vysporiadať Joilton Lutterbach. Ten prišiel do RFA už ako hviezda a Brazílčan ukázal, že nielen pod MMA pravidlami patrí k svetovej špičke. Fapšo triafal počas celého zápasu svoje údery do vzduchu, zatiaľ čo Lutterbach výborne kontroval a zasahoval z ústupu. Na bodových lístkoch vyhral Lutterbach všetky tri kolá a vybojoval si titulovú šancu, ktorú neskôr aj na RFA 11 v Bratislave proti Jakubovi Benkovi dokonale využil.

KONTROLOVANÝ VÝKON PROTI HÚŽEVNATÉMU GRÉKOVI

Do RFA sa Fapšo vrátil na februárovej postojárskej akcii RFA Ring Tour v Trnave. Opäť pod pravidlami Real Fight do 81 kilogramov tentokrát čelil Malkhazovi Merebashvilimu. Napriek tomu, že grécky bojovník ukázal veľmi tvrdú bradu a skvelú odolnosť, zápas bol celý čas v réžii považskobystrického reprezentanta.

Na tento výkon bude môcť Sebastián Fapšo nadviazať na najbližšom RFA 12, čo bude doposiaľ najväčší event bojových umení v histórii Považskej Bystrice. Fapša bude poháňať zaplnená hala domácich fanúšikov, ku ktorým sa môžete pridať aj vy. RFA 12 prebehne 9. septembra a lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Cris Lencioni vychováva s manželkou Marcou syna.
Z tréningu rovno do nemocnice: MMA zápasník bojuje o život Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk