Montreal odtajnil Slafkovského dotazník: Jedno slovo mu robilo veľký problém

Už to bude rok, čo si v drafte NHL vybral Montreal Canadiens slovenského hokejového útočníka Juraja Slafkovského (19). A to hneď z prvého ...
  • Zdroj: TASR/AP

Už to bude rok, čo si v drafte NHL vybral Montreal Canadiens slovenského hokejového útočníka Juraja Slafkovského (19). A to hneď z prvého miesta.

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

Pri tejto príležitosti klub zverejnil na sociálnej sieti formulár, ktorý rodák z Košíc vypĺňal počas preddraftových rozhovorov.

Medzi odpoveďami je napríklad meno Nicka Suzukiho, ktorého Slafkovský označil za jedného z hráčov, s ktorými by sa chcel stretnúť a porozprávať pred začiatkom kempu.

Slovenský hokejista tiež odpovedal na otázku svojho najobľúbenejšieho hráča z detstva. Tu napísal meno Mariána Hossu. Za najpodceňovanejšieho hráča draftu 2022 označil Filipa Mešára, ktorého si napokon Montreal vybral ako svoju druhú voľbu v drafte.

Problémy mal útočník, ktorý od januárového zranenia už do sezóny nezasiahol, s otázkou, kde mal jedným slovom opísať stav, ako sa momentálne cíti. Dvakrát sa pokúsil napísať „neuveriteľne“ (unbelievable). S týmto slovíčkom mal trochu problém, tak ho dvakrát prečiarkol a napísal „amazing“ (úžasne).

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});