Ponuka, ktorej nedokázal odolať: Za Benzemom mieri hviezdny hráč

Francúzsky futbalista N'Golo Kante (32) bude hrať za saudskoarabský klub Al Ittihad. Stane sa tak spoluhráčom krajana Karima Benzemu ...

Francúzsky futbalista N'Golo Kante (32) bude hrať za saudskoarabský klub Al Ittihad. Stane sa tak spoluhráčom krajana Karima Benzemu (35). Klub o tom informoval v oficiálnom vyhlásení.

Fotogaléria

Na sociálnej sieti to prezradil aj prezident Ittihadu Anmar al-Hailee, ktorý napísal: "Vitaj v našom tíme Kante."

Na prestup krajana neskôr zareagoval aj Benzema. Na sociálnej sieti uverejnil video, v ktorom uviedol: "Som rád, že si s tebou opäť zahrám. A samozrejme v najlepšom tíme v Saudskej Arábii. Vidíme sa v Jeddahu."

Kante údajne zarobí za tri roky viac ako 100 miliónov dolárov. Al Ittihad trénuje Nuno Espirito Santo, ktorý predtým viedol Tottenham a Wolverhampton.

V drese šampióna krajiny sa stretne s Karimom Benzemom, ktorý podpísal trojročný kontrakt. Al Ittihad v nedávno skončenom ročníku saudskej ligy triumfoval s náskokom päť bodov pred tímom Cristiana Ronalda Al Nassr a o 13 bodov pred Al Hilalom.

S klubom z mesta Džidda si zahrá v budúcom ročníku ázijskej Ligy majstrov i v decembri na MS klubov, ktoré bude organizovať Saudská Arábia.

Francúzsky reprezentant tak ukončil v FC Chelsea sedemročné pôsobenie a tešil sa aj z triumfu v Lige majstrov. V národnom drese získal na MS 2018 v Rusku titul majstra sveta.

Tréner Slovenska Francesco Calzona kričí  počas kvalifikačného zápasu J-skupiny o postup na ME 2024 Lichtenštajnsko - Slovensko vo Vaduze.
Calzona bol po zápase vo Vaduze sklamaný: Zbierame body, ale náš výkon bol zlý Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});