Petra Vlhová šokovala zásadnou zmenou v tíme: Prečo Boris opúšťa sestru?

Príprava v plnom prúde! Lyžiarska hviezda Petra Vlhová (28) má za sebou teambuilding, ktorý absolvovala so svojimi najbližšími v Bratislave.
  • Zdroj: TASR

Príprava v plnom prúde! Lyžiarska hviezda Petra Vlhová (28) má za sebou teambuilding, ktorý absolvovala so svojimi najbližšími v Bratislave.

Spoločne sa zamerali najmä na kondičnú prípravu, riešili sa však aj mnohé logistické otázky a čas bol aj na zábavu. Vlhová však prekvapila zásadnými zmenami v zložení tímu - brat Boris (31) už v novej sezóne nebude jeho súčasťou.

FOTOGALÉRIA: Petra Vlhová

Vlhová zorganizovala v utorok v Bratislave tlačovú konferenciu, kde hneď na úvod všetkých prekvapila mimoriadne zásadným vyjadrením. „Brat Boris so mnou už ďalší rok pokračovať nebude. Rozhodol sa tráviť čas s rodinou, keďže má doma malú dcérku. Zažili sme spolu krásne roky. Dúfam však, že keď sa bude dať, tak ma príde na nejaké moje preteky aspoň povzbudiť,“ vyhlásila Vlhová s tým, že sama presne nevie, aké to na súťažných svahoch bez Borisa teraz vlastne bude.

OBAVY SÚ

„Bol so mnou v podstate celý život, takže určite nejaké obavy sú. Tento moment však eventuálne musel prísť, nakoľko Boris má rodinu, ktorá je priorita. Neviem povedať dopredu, aké to teraz bez neho bude... Bude to niečo úplne nové, ale verím, že aj keď tam prítomný nebude, tak bude so mnou aspoň v myšlienkach,“ pokračovala lyžiarska šampiónka. 

A prešla k príprave: „Čo sa týka prípravy, zamerali sme sa hlavne na kondíciu. Bolo veľa posilňovne, aby som nabrala silu, a kondičných vecí. Počas teambuildingu sme mali veľkú zábavu. Boli sme aj napríklad raftovať, ale vyriešili sme spoločne aj veľa rôznych vecí. Napríklad tie logistické a tak... Celý čas sme boli spolu zatvorení, takže sme toho stihli vyriešiť naozaj veľa. Teším sa, že sa to takto stretlo,“ žiarila spokojnosťou Vlhová.

Na snímke slovenské basketbalistky reagujú po prehre 69:79 v zápase play-off o postup do štvrťfinále Slovensko - Nemecko.
Slovenky ďalšiu senzáciu nedokonali, na šampionáte končia Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});