Hrôzostrašná nehoda v MotoGP: Po náraze sa motorka zlomila na dve časti!

Španielsky motocyklový pretekár Marc Márquez (30) neprežíva najvydarenejšiu sezónu. Jazdec MotoGP v tomto roku kvôli pádom doposiaľ nedokončil ...
  • Zdroj: TASR/AP

Španielsky motocyklový pretekár Marc Márquez (30) neprežíva najvydarenejšiu sezónu. Jazdec MotoGP v tomto roku kvôli pádom doposiaľ nedokončil ani jednu veľkú cenu. Na druhom tréningu v Nemecku navyše zrazil súpera Johanna Zarca a motorku mu pritom zlomil na dve časti.

FOTOGALÉRIA: Marc Márquez

Márquez zlyhal v prvej zákrute. Pri páde položil motoroku, ktorá následne trafila Francúza Zarca. Talentovaný jazdec mal našťastie svoj motocykel mierne prizdvihnutý, a tak priamo jeho telo nezasiahla.

„Pokiaľ sa niekto mohol zrážke vyhnúť, tak je to Johann," povedal na prekvapenie všetkých po nehode Márquez. „Ktokoľvek vchádza na trať, musí sa obzrieť za seba. Mali sme šťastie, že sme z toho obaja vyviazli nedotknutí," dodal.

Zarco však s tvrdením španielskeho jazdca nesúhlasil a naopak mu vytkol, že sa mu ospravedlnil až po pretekoch. „Nerozumiem, prečo za mnou neprišiel hneď potom, čo ma zrazil. Mohlo sa mi niečo stať, ale on odbehol, akoby mu to v tej chvíli bolo jedno. Rešpektujem ho ako pretekára, ale občas by mal premýšľať skôr, než niečo povie alebo urobí. Moja chyba to rozhodne nebola," nechal sa vzápätí počuť Zarco.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});