Manchester City má za sebou poriadne divoké oslavy: Abstinent Rúben Dias si prešiel peklom

Oslavy zisku prestížneho treble boli v podaní hráčov Manchestru City poriadne divoké. Až s odstupom času však na verejnosť presakujú ...
  • Zdroj: Northfoto

Oslavy zisku prestížneho treble boli v podaní hráčov Manchestru City poriadne divoké. Až s odstupom času však na verejnosť presakujú tie najzaujímavejšie príhody. O jednu takú sa s radosťou podelil brazilský brankár Ederson (29), ktorý čo-to prezradil o spoluhráčovi Rúbenovi Diasovi (26).

FOTOGALÉRIA: Abstinent Rúben Dias si prešiel peklom

Práve obranca Citizens je podľa Edersona abstinentom, no keď už sa jednalo o tak špeciálnu chvíľu, urobil výnimku. To podľa všetkého nebol zrovna najlepší nápad. „Rúben Dias si dal dva poháriky a následne všetko vyzvracal. Možno tomu neuveríte, ale všetko to skončilo v kabelke mamy Jacka Grealisha," povedal skúsený gólman s úsmevom na tlačovej konferencii počas reprezentačného zrazu.

„Deväťdesiatdeväť percent našej skupiny pilo, užili sme si to. Mnoho hráčov skončilo až v pondelok, ale to k tomu patrí. Človek si musí užiť dobré časy. Chýbajúce jedno percento, ako je napríklad Nathan Aké, to boli tí, ktorí nepili," dodal Ederson.

​Práve Jack Grealish, ktorého mama sa stala súčasťou bizarnej príhody, bol hlavným lídrom bujarých osláv Manchestru City. Na sociálnych sieťach koluje množstvo fotiek i videí, ako sa anglický krídelník zabáva plnými dúškami.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});