Domov už nedorazil: Účastník olympiády v Pekingu († 24) zomrel cestou z práce!

Tragická správa! Popredný americký skokan na lyžiach Patrick Gasienica († 24) zomrel pri nehode na motorke cestou z práce. Športový svet ...

Tragická správa! Popredný americký skokan na lyžiach Patrick Gasienica († 24) zomrel pri nehode na motorke cestou z práce. Športový svet tak prišiel o účastníka olympijských hier v Pekingu.

Fotogaléria

Účastník olympijských hier v Pekingu a jeden z najlepších amerických skokanov na lyžiach Patrick Gasienica († 24) zomrel pri tragickej nehode na motorke cestou z práce. Informovala o tom Americká lyžiarska asociácia. Incident sa stal pri mestečku Bull Valley v štáte Illionis a bližšie okolnosti zatiaľ nie sú známe.

Maďarský motokrosár Bence Szvoboda podľahol vážnym zraneniam hlavy.
Český šampionát má smutnú dohru: Motokrosár († 31) prehral svoj boj o život Zobraziť článok

„Sme hlboko zarmútení odchodom Patricka Gasienicu, neuveriteľného športovca, tímového kolegu a človeka. Posielam lásku jeho rodine, priateľom a celej komunite skokanov na lyžiach," reagoval na smutnú udalosť americký lyžiarsky a snoubordový tím.

Na vlaňajšej olympiáde v Pekingu Gasienica postúpil na strednom mostíku z kvalifikácie do hlavnej súťaže a obsadil 49. pozíciu. V tímovej súťaži obsadil s USA 10. miesto.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});