Najlepším hráčom Ligy majstrov sa stal záložník Man City: Takto vyzerá jedenástka sezóny!

Manchester City vyhral Ligu majstrov. Zverenci trénera Pepa Guardiolu tak skompletizovali tzv. treble. V najlepšej zostave Ligy majstrov ...

Manchester City vyhral Ligu majstrov. Zverenci trénera Pepa Guardiolu tak skompletizovali tzv. treble. V najlepšej zostave Ligy majstrov podľa UEFA taktiež dominujú hráči modrej časti Manchestru.

Fotogaléria

Španielsky stredopoliar Rodri bol vyhlásený za najlepšieho hráča Ligy majstrov. 26-ročný záložník strelil jediný gól finále a rozhodol o triumfe Manchestru City nad Interom Miláno.

22-ročný gruzínsky krídelník Neapola Kvic Kvaratskhelia získal cenu UEFA pre mládežníckeho hráča. UEFA to oznámila na svojej webovej stránke.

Rodri bol počas historickej sezóny Manchestru City najvyťaženejším hráčom tímu. Okrem finálového gólu skóroval aj vo štvrťfinále Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov. Zverenci trénera Pepa Guardiolu tak skompletizovali tzv. treble, okrem milionárskej súťaže ovládli aj Anglický pohár a Premier League.

Na snímke uprostred hráč FC Spartak Trnava Marek Bakoš, vľavo Miloš Degenek a vpravo Milan Borjan (obaja Belehrad) v prvom zápase 3. predkola Ligy majstrov vo futbale medzi Crvena zvezda Belehrad - FC Spartak Trnava v auguste 2018
Slovan intenzívne hľadá brankára: Príde kapitán účastníka MS? Zobraziť článok

V najlepšej jedenástke Ligy majstrov je okrem Rodriho ďalších šesť hráčov "Citizens". Dve miesta patria Interu a obhajcovi titulu Realu Madrid, ktorý v semifinále nestačil na neskoršieho víťaza.

Futbalista Manchestru City John Stones pózuje s trofejou.
Nemecká komentátorka bola opäť terčom urážok: TOTO je úplne neprijateľné! Zobraziť článok

Najlepšia jedenástka Ligy majstrov:

Courtois (Real Madrid)

Walker, Dias (obaja Manchester City), Bastoni, Dimarco (obaja Inter Miláno)

Stones, De Bruyne, Rodri (všetci Manchester City)

Silva, Haaland (obaja Manchester City), Vinícius Júnior (Real Madrid).

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});