Zlaté Moravce našli náhradu za trénera Ivana Galáda

Novým trénerom futbalového klubu FC ViOn Zlaté Moravce sa stal Vladimír Cifranič (48).
  • Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Novým trénerom futbalového klubu FC ViOn Zlaté Moravce sa stal Vladimír Cifranič (48).

Štyridsaťosemročný kouč nahradil vo funkcii odchádzajúceho Ivana Galáda, ktorý v uplynulej sezóne prispel k záchrane klubu vo Fortuna lige.

Cifranič trénoval v najvyššej slovenskej súťaži z pozície hlavného kormidelníka AS Trenčín. "Som rád, že sme sa s vedením dohodli na spoločnej spolupráci. O pár dní začíname prípravu, ktorá bude pre nás dôležitá. Budeme počas nej usilovne pracovať, aby sme počas sezóny robili radosť ľuďom v Zlatých Moravciach," uviedol nový tréner v tlačovej správe klubu, v ktorom pôsobil aj ako hráč v sezóne 2006/2007: "Na ViOn mám krásne spomienky, ľudia tu boli vždy milí. Prostredie je rovnako príjemné ako predtým."

Jeho predchádzajúcim zamestnávateľom bol druholigový MFK Púchov. "Rokovania boli veľmi rýchle, trvali v podstate jeden deň. Počas ostatných troch sezón sme boli s Cifraničom viackrát v kontakte, spojenie ale vyšlo až do tretice. Tešíme sa, sme presvedčení, že sme získali výborného a skúseného trénera, ktorý má aj výborné charakterové vlastnosti," povedal generálny manažér ViOnu Marek Ondrejka.

Milan si preberá striebornú medailu od šéfa UEFA Čeferina.
Milan Škriniar mohol byť prvým slovenským víťazom Ligy majstrov: Finále pretrpel na lavičke! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});