Absolútne šialenstvo po záverečnej siréne! Hráči sa bili hlava-nehlava a pridal sa aj brankár

Hokejisti Las Vegas Golden Knights vedú vo finálovej sérii play-off NHL nad Floridou Panthers už 3:1 a od zisku Stanleyho pohára ich ...
  • Zdroj: TASR/AP

Hokejisti Las Vegas Golden Knights vedú vo finálovej sérii play-off NHL nad Floridou Panthers už 3:1 a od zisku Stanleyho pohára ich delí jediná výhra. Záver štvrtého zápasu ale priniesol poriadnu drámu. „Rytieri" sa pri jednogólovom vedení triasli až do posledných sekúnd a emócie neochladli ani po záverečnej siréne.

FOTOGALÉRIA: Absolútne šialenstvo po záverečnej siréne!

„Panteri" mali na konci tretej tretiny obrovskú šancu na to, aby poslali duel do predĺženia. Hrali bez brankára a navyše bolo Las Vegas v početnej nevýhode, no ani formát 6 proti 4 a obrovský ofenzívny nápor Floride nepomohol. 

Ako posledný sa v zápase dotkol puku brankár Adin Hill, ktorý pri výhre 3:2 predviedol ďalší spoľahlivý výkon. Napriek úspešnému prikrytiu puku však do neho stále dobiedzali domáci hráči. Samozrejme, to sa nepáčilo samotnému gólmanovi ani nikomu inému v drese Las Vegas. Spustila sa teda poriadna šarvátka, do ktorej sa zapojili všetci na ľade prítomní aktéri. Údery lietali hlava-nehlava a rozhodcovia mali čo robiť, aby situáciu upokojili.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});