Connor McGregor nezostal svojej povesti nič dlžný: Počas finále NBA knokautoval maskota!

Opäť na seba upozornil! Legendárny írsky bojovník Connor McGregor (34) patrí v športovom svete medzi najkontroverznejšie osobnosti. Svojej ...
  • Zdroj: TASR/AP

Opäť na seba upozornil! Legendárny írsky bojovník Connor McGregor (34) patrí v športovom svete medzi najkontroverznejšie osobnosti. Svojej povesti nezostal nič dlžný ani počas návštevy štvrtého finálového duelu basketbalovej NBA medzi Miami Heat a Denverom Nuggets. Priamo na palubovke si to rozdal s domácim maskotom!

FOTOGALÉRIA: Connor McGregor počas finále NBA knokautoval maskota!

Finále najlepšej basketbalovej ligy sveta je veľkolepou šou na ihrisku i mimo neho. Tímy majú pre fanúšikov pripravených množstvo sprievodných akcií. Miami Heat ale túto aktivitu povýšilo na úplne inú úroveň.

V priebehu polčasovej prestávky totiž domáci maskot Burnie na palubovku zavolal jedného z najslavnejších MMA zápasníkov všetkých čias Connora McGregora. V rámci dohodnutého pästného súboja, ktorý mal slúžiť na prezentáciu Írovho nového lieku proti bolesti, sa však situácia mierne vymkla spod kontroly.

Súboj medzi maskotom Miami Heat a niekdajším šampiónom UFC prebiehal v priateľskej atmosfére, no McGregor sa rozhodne nenechal zahanbiť. Po pár sekundách uštedril maskotovi tvrdý ľavý hák, ktorým ho poslal rovno k zemi. Síce bol tento úder vopred naplánovaný, no podľa portálu The Athletic bol Burnie po miernom otrase prevezený na najbližšiu pohotovosť, kde absolvoval kontrolné vyšetrenia.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});