Hráčov potešilo zotrvanie Ramsayho: Skvelá správa!

Minimálne na ďalšiu sezónu je vyriešená trénerská otázka, kto povedie hokejovú reprezentáciu.
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Minimálne na ďalšiu sezónu je vyriešená trénerská otázka, kto povedie hokejovú reprezentáciu.

FOTOGALÉRIA: Craig Ramsay

V utorok sa verejnosť z úst šéfa zväzu Miroslava Šatana (48) dozvedela, že vo funkcii kouča bude pokračovať kanadský odborník Craig Ramsay (72). Túto správu pozitívne prijali aj samotní hráči, ktorí pod jeho vedením štartovali nielen na nedávnom šampionáte v Lotyšsku, ale aj na predošlých medzinárodných akciách.

Slovenskí hokejisti sa už po poslednom stretnutí na májových majstrovstvách sveta vyjadrovali, že by boli radi, kedy kanadský kormidelník ešte aspoň sezónu pokračoval vo funkcii. Ich prianie bolo napokon aj vypočuté.

„Je to skvelá správa! Teším sa z toho, že tréner Ramsay bude naďalej trénovať slovenský tím,“ povedal pre Nový Čas útočník Miloš Kelemen, ktorý pod vedením zámorského trénera získal vlani vo februári na zimných hrách v Pekingu bronzovú medailu.

Aj obranca Mislav Rosandič prijal správu o predĺžení kontraktu s nadšením. „Je to super, že vedenie zväzu sa dohodlo s koučom Ramsaym na ďalšej spolupráci. Dúfam, že na ďalšie majstrovstvá sveta, ktoré sa konajú v Česku, sa podarí poskladať kvalitný výber a postúpime do štvrťfinále, čo sa nám teraz nepodarilo,“ reagoval Rosandič, ktorý sa momentálne nachádza s rodinou na dovolenke.

Libor Hudáček má údajne namierené do KHL.
Enkláva Slovákov v KHL sa má rozšíriť: Do Ruska údajne mieri tento reprezentant! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk