Čerstvá majsterka sveta zo Záhoria je poriadna sexica: Z tejto fotky sa mužom zvýši tlak

Dosiahla skvelý úspech! Slovenská reprezentantka Lucia Čermáková (24) získala na majstrovstvách sveta vo footgolfe v Orlande zlatú medailu ...
  • Zdroj: Instagram/lucianka_20

Dosiahla skvelý úspech! Slovenská reprezentantka Lucia Čermáková (24) získala na majstrovstvách sveta vo footgolfe v Orlande zlatú medailu v individuálnej súťaži žien.

Rodáčka z Lábu vyhrala štvorkolové zápolenie pred druhou hráčkou o päť kopov. Čermáková tak skompletizovala zbierku medailí slovenskej výpravy zo šampionátu.

V tímoch mužov nad 45 rokov a žien získali Slováci striebro, muži bronz. Informovala Slovenská footgolfová asociácia (SFGA).

Čermáková je bývalou hráčkou Slovana Bratislava. S belasými dokonca získala titul majsterky Slovenska.

„Po tom, ako som získala titul, som pri jednom z rozhovorov dostala otázku, či viem, čo je footgolf. Nasledoval prvý tréning, počas ktorého ma tento šport chytil za srdce, a tak som mu už ostala verná,“ prezradila Lucia v nedávnom rozhovore pre Fun rádio. Dodala, že istým spôsobom za to môže aj pandémia covidu.

„Kolektívne športy boli počas úvodných vĺn covidu takmer po celom svete zakázané, a tak som sa individuálne pripravovala na dráhu footgolfistky,“ vysvetlila.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});