Zverev pobavil novinárov na French Open: Štyri hodiny sexu denne?

Nemecký tenista Alexander Zverev (26) si prezývku lev vzal za svoju so všetkým všade. Po zápase s Dimitrovom na Roland Garros, vďaka ...
  • Zdroj: SITA/AP

Nemecký tenista Alexander Zverev (26) si prezývku lev vzal za svoju so všetkým všade. Po zápase s Dimitrovom na Roland Garros, vďaka výhre postúpil Zverev už do štvrťfinále French Open, sa ho jeden z novinárov pýtal, ako vlastne taký lev spí.

FOTOGALÉRIA: Alexander Zverev

„Lev spí 18 hodín denne, štyri hodiny sexuje a dve hodiny je. Neznie to tak zle, aby som bol úprimný,“ odpovedal s úsmevom.

Potom však zvážnel a zhodnotil svoj herný progres v poslednej dobre. „Som nesmierne spokojný s tým, ako som hral. Teraz som vo štvrťfinále, to je neuveriteľné. Posledný mesiac som tvrdo pracoval, to sa mi páči. Chcel som sa vrátiť na svoju starú úroveň, dúfam, že to takto bude pokračovať.“

Stefanos Tsitsipas mal po prehre s Alcarazom vysvetlenie.
Tsitsipas mal na hladkú prehru vysvetlenie: Tomuto sa už v budúcnosti vyhne Zobraziť článok

Že by bol sex tajomstvom jeho súčasného úspechu? Na French Open si Alex musí nechať zájsť chuť. Jeho súčasná priateľka Sophia Thomalla je totiž momentálne v Thajsku, kde nakrúca reality šou pre nemeckú televíziu RTL.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});