Smrteľná nehoda! Motocyklista († 46) zomrel v poslednom kole pretekov

Aj tohtoročná motocyklová Tourist Trophy na britskom ostrove Man si vyžiadala ľudský život. Organizátori preslávených pretekov oznámili, ...

Aj tohtoročná motocyklová Tourist Trophy na britskom ostrove Man si vyžiadala ľudský život. Organizátori preslávených pretekov oznámili, že v utorok v noci zomrel v dôsledku havárie španielsky jazdec Raúl Torras († 46).

Fotogaléria

Štyridsaťšesťročný pilot mal nehodu v poslednom kole pretekov kategórie supertwin.

Torras mal podľa usporiadateľov povesť skúseného jazdca, ktorý sa tradičného zápasu na šesťdesiatikilometrovom okruhu zúčastnil od roku 2017, za ten čas absolvoval 21 štartov. V pretekoch triedy superstock vytvoril španielsky traťový rekord.

Preteky na ostrove Man sa jazdia od roku 1907 a patria k najnebezpečnejším akciám v motocyklovom športe. V minulom ročníku prišlo o život šesť jazdcov, Torras je podľa oficiálnych údajov organizátorov 267. obetí v histórii Tourist Trophy.

Na snímke prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslav Šatan a tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay pri preberaní darčekov počas tlačovej konferencie.
Ramsay na lavičke nekončí: Čo si myslia o predĺžení spolupráce bývalí či súčasní tréneri? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});