Smutnú správu zatienila jedna úžasná: Turnaj RFA 11 o titulový zápas neprišiel

Srbský bojovník Nenad Avramovič odstúpil z titulového zápasu na RFA 11 a v Bratislave teda nespoznáme historicky prvého MMA šampióna ...
  • Zdroj: RFA

Srbský bojovník Nenad Avramovič odstúpil z titulového zápasu na RFA 11 a v Bratislave teda nespoznáme historicky prvého MMA šampióna organizácie.

FOTOGALÉRIA: RFA

Krátko nato oznámil zrušenie zápasu aj Poliak Kacper Fratczak, ktorý mal vyzvať Jakuba Benka.

Svojej šance sa chopil Joilton Lutterbach, na čo vedenie organizácie rýchlo zareagovalo. Túto sobotu teda budeme v Bratislave svedkami titulového zápasu Benko vs. Lutterbach pod pravidlami Real Fight. Posledné lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Slovenský bojovník Marián Jakubík.
Šikanovali ho, tak sa dal na bojové umenia: Rozhodol som sa, že to už nebudem ďalej tolerovať Zobraziť článok

Bratislava o titulový zápas neprišla

O titul v strednej váhe pod MMA pravidlami sa mali pôvodne pobiť Dominik Humburger a Nenad Avramovič, no na súboj v organizácii neporazených bojovníkov nedôjde. „Bohužiaľ z nepochopiteľných príčin zápas, ktorý mal byť o titul s Dominikom Humburgerom, Nenad Avramović zrušil. Zrušil a vymenil svoj manažment, začal meniť podmienky, až to vyvrcholilo k tomu, že zrušil celý zápas,“ potvrdil Boris Marhanský.

Vzápätí naznačil, že by sme titulový zápas predsa len v Bratislave mohli vidieť. Netrvalo dlho a Joilton Lutterbach na ponuku RFA kývol. Hlavný zápas RFA 11 teda bude duel Benko vs. Lutterbach o titul pod pravidlami Real Fight. Obaja sa vezú na víťaznej vlne, keď Benko naposledy zdolal na body Pavla Šacha a Lutterbach presvedčivo nabodoval nebezpečného Sebastiána Fapša.

RFA 11 sa uskutoční 10. júna v bratislavskom Dome Športu.
Rozbehnutý Toporcer si nedával servítku pred ústa: Potom si to môžem dať s Vietnamcom! Zobraziť článok

Titul bude môj!

Lutterbach prijal zápas s Benkom a oznámil to vo videu, ktoré organizácia zverejnila na svojom Instagrame. „Takže chlapci, práve som dokončil tréning a dopočul som sa, že Benko potrebuje súpera na sobotu. Samozrejme, budem bojovať a som na to viac než pripravený. On tvrdí, že Muay Thai sú jeho pravidlá, ale sú moje pravidlá. Klietka je moja kancelária a môj domov. Poďme na to v sobotu. Dúfam, že prijmeš zápas a tento titul bude môj,“ poslal Lutterbach výzvu, ktorú Benko prijal. Zápas Benko vs. Lutterbach korunuje po Václavovi Sivákovi historicky druhého šampióna RFA a uskutoční sa už túto sobotu. Celý turnaj môžete sledovať prostredníctvom platformy PPV.

Súťaž o vstupenky na RFA

Ak chcete získať po 4 vstupenky na sobotňajší turnaj RFA v Bratislave, odpovedzte správne na súťažnú otázku do štvrtka 8. júna. Trom z vás, ktorí správne odpovedia, dáme po 4 vstupenky.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Odporúčame z TIVI.sk
 
});