Zistil, že hejteri nie sú len na internete: TOTO zažil Slafkovský počas MS v podniku!

Slovenský útočník Juraj Slafkovský (19) chýbal na tohtoročných majstrovstvách sveta v Rige a Tampere. Prezradil zaujímavý zážitok z návštevy ...
  • Zdroj: TASR

Slovenský útočník Juraj Slafkovský (19) chýbal na tohtoročných majstrovstvách sveta v Rige a Tampere. Prezradil zaujímavý zážitok z návštevy podniku, kde sledoval Slovákov v akcii. Zistil, že hejteri nie sú len na internete!

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

Slovenský útočník Juraj Slafkovský (19) vynechal tohtoročné majstrovstvá sveta v Rige a Tampere. Štart mu nepovolil klub Montreal Canadiens, keďže vlaňajšia draftová jednotka chýbala od polovice januára pre zranenie kolena. 

Slafkovský veľmi pozorne sledoval účinkovanie svojich krajanov a kamarátov na svetovom šampionáte. Vybral sa pozerať hokej aj do podniku a zistil, že hejteri nie sú len na internete.

Juraj Slafkovský úspešne zmaturoval.
Juraj Slafkovský zvládol skúšku dospelosti: Z čoho maturoval? Zobraziť článok

O zaujímavú príhodu sa podelil v Bekimovej šou v rádiu Európa 2. „Myslel som, že ľudia sú takí len na internete. Ale reálne som išiel počas majstrovstiev sveta na hokej, sedel som v podniku a počul som veľa, ako komentujú bežní ľudia hokej. Bavil som sa na tom, lebo poznám všetkých tých chlapcov o ktorých oni rozprávali. A ja viem presne, čo robia, čo možno chceli spraviť, keď sa im to nepodarilo, takže som sa na tom bavil."

Slafkovský má za sebou úspešnú maturitu a teraz sa už naplno môže venovať príprave na budúcu sezónu v NHL.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});