Hamšíkov otec Richard: Viem si predstaviť rozlúčkový zápas!

Už sa raz s fanúšikmi lúčil, a to s reprezentačným dresom! Bolo to 20. novembra 2022 v medzištátnom súboji proti Čile (0:0) na Tehelnom ...
  • Zdroj: anc

Už sa raz s fanúšikmi lúčil, a to s reprezentačným dresom! Bolo to 20. novembra 2022 v medzištátnom súboji proti Čile (0:0) na Tehelnom poli v Bratislave. Reč je o futbalovej ikone Marekovi Hamšíkovi (35), ktorý oficiálne oznámil, že ukončí definitívne hráčsku kariéru aj na klubovej scéne. Jeho otec Richard (54) si vie predstaviť, že by jeho syn zorganizoval rozlúčkový duel!

FOTOGALÉRIA: Hamšík

Záložník tureckého Trab­zonsporu Marek Hamšík prostredníctvom svojej oficiálne stránky oznámil celému futbalovému svetu, že sa už o pár dní poberie do športového dôchodku. „Futbal bol moja láska, vášeň a práca, ktorej som vždy odovzdal všetko. Ďakujem všetkým klubom, v ktorých som pôsobil a ktorým som sa vždy snažil odovzdať svoje maximum,“ uviedol Hamšík.

Slovenský futbalista Marek Hamšík z Trabzonsporu sa teší z gólu.
Ideálna rozlúčka Hamšíka s fanúšikmi Trabzonu: Gól, asistencia aj slzy! Zobraziť článok

Fanúšikovia sa okamžite začali zaujímať o to, či vynikajúci futbalista plánuje pod Tatrami aj rozlúčkový zápas. Slovenský futbalový zväz mu vzdal hold v novembri 2022 na Tehelnom poli, ale nie je vylúčené, že samotný Marek zorganizuje aj ďalší rozlúčkový súboj s kariérou. „Ja osobne si to viem predstaviť. Bolo by to veľa práce, ale fanúšikov by isto potešilo vidieť na trávniku bývalých spoluhráčov Mareka z reprezentácie či iných klubov, kde počas svojej dlhej kariéry pôsobil. Ale toto je otázka preňho samotného. On musí prísť s touto myšlienkou,“ povedal pre Nový Čas Marekov otec Richard.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});