Dávna láska Madonny, búrlivák Rodman o hrozivom sexuálnom zážitku: Všade bola krv!

Päťnásobný šampión NBA a známy búrlivák Dennis Rodman (62) zaspomínal na svoje hrozivé sexuálne zážitky. Všade bola krv!
  • Zdroj: tasr

Päťnásobný šampión NBA a známy búrlivák Dennis Rodman (62) zaspomínal na svoje hrozivé sexuálne zážitky. Všade bola krv!

Dennis Rodman (62) je legendou NBA. Päťnásobný šampión tejto súťaže sa preslávil nielen skvelými defenzívnymi schopnosťami na palubovke, ale aj búrlivým životným štýlom. Na svoje divoké časy zaspomínal v autobiografickej knihe Už by som mal byť mŕtvy: Divoké a šialené časy najlepšieho hráča NBA.

Hráči Bostonu Celtics neskrývali ohromnú radosť.
Infarktový záver v zámorskej NBA! Boston vďaka košu s klaksónom živí nádej na historický úspech Zobraziť článok

V tejto publikácii Rodman priznal, že trikrát utrpel bolestivú zlomeninu penisu pri svojom divokom sexuálnom živote. „S priateľkou sme ležali na lodi v kráľovskej posteli a ona hovorí: Myslím, že skúsime niečo iného. Povedala mi, aby som šiel tamto a nech sa rozbehnem a skočím do nej. Všade bola krv. Kričala a ziapala: Panebože, on je mŕtvy. Hovorím jej: Nie zlato, práve som si zlomil penis," spomínal búrlivák Rodman, ktorého zážitky cituje portál famous.cz.

Ako na bežiacom páse dosahoval nielen úspechy na palubovkách NBA, ale aj menil svoje milenky. Ukľudnenie našiel až pri Carmen Electre, ako priznáva vo svojej životopisnej knihe.

„Neviem, čím to bolo. Možno to bolo tým, že som v tej dobe mal sex s toľkými rôznymi ženami. S toľkými, že sa z toho občas stala práca. S Carmen to bolo iné. Bolo príjemné byť s niekým, kto čaká na správny čas, správne miesto, správny okamih...," spomínal Rodman na svoju prominentnú priateľku, ktorý v minulosti randil aj s ikonickou speváčkou Madonnou.

„Išli sme na suši, vrátili sa domov, ležali v posteli, pozerali sa na seba a rozprávali, rozprávali, rozprávali. Bola tam štyri alebo päť dní, spala u mňa doma, v mojej posteli a nikdy sme sa nemilovali. Bolo to niečo neskutočného," dodal Dennis Rodman.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});