Bil svoju priateľku: Reprezentanta Kolumbie odsúdili na dva roky

Kolumbijský futbalový reprezentant Sebastián Villa bol po odsúdení za domáce násilie vyradený z tímu Boca Juniors. Informovala o tom ...
  • Zdroj: Getty Images

Kolumbijský futbalový reprezentant Sebastián Villa bol po odsúdení za domáce násilie vyradený z tímu Boca Juniors. Informovala o tom agentúra Reuters.

Dvadsaťsedemročný záložník dostal v piatok trest väzenia na dva roky a jeden mesiac za správanie sa k bývalej priateľke, ktorá sa kvôli tomu obrátila na políciu v roku 2020. Keďže trest odňatia slobody je kratší ako tri roky, je podmienečný a Villa do väzenia nepôjde.

"Od tejto chvíle sa (Villa) nebude zúčastňovať na zápasoch prvého tímu," oznámila Boca Juniors vo vyhlásení po piatkovom rokovaní vedenia klubu, ktoré suspendovanie Villy jednomyseľne schválilo. Futbalista bude mimo hry, kým prípad nebude definitívne vyriešený na súdoch vyššej inštancie.

Villa, ktorý má na konte štyri reprezentačné štarty, hrá za Bocu od roku 2018. S klubom, ktorého najslávnejším hráčom býval Diego Maradona, získal dva ligové tituly a jedno pohárové víťazstvo.

Generálny riaditeľ Slovana si rypol do konkurenčného Spartaka.
Ivan Kmotrík ml. si rypol do kapitána Spartaka: Trnava je naše béčko! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});