Ivan Kmotrík ml. si rypol do kapitána Spartaka: Trnava je naše béčko!

Provokačné poznámky si neodpustil! Ivan Kmotrík mladší bol hosťom klubového podcastu, v ktorom došlo na témy rôzneho druhu.
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Provokačné poznámky si neodpustil! Ivan Kmotrík mladší bol hosťom klubového podcastu, v ktorom došlo na témy rôzneho druhu.

FOTOGALÉRIA: Kmotrík si rypol do Trnavy

Vášne na internete rozvíril najmä výrok generálneho riaditeľa Slovana smerom ku kapitánovi konkurenčného Spartaka. „Vnímal som ho vždy ako slušného chlapca, ktorý to má v hlave upratané. Pokiaľ neuvidím jeho fotku s dresom, nechce sa mi veriť, že by to urobil, hoci všetko tomu nasvedčuje,“ povedal pred pár dňami Martin Mikovič na margo Kyriakosa Savvidisa.

Grécky stredopoliar už dres klubu z malého Ríma obliekať nebude. Špekuluje sa o tom, že jeho novým zamestnávateľom bude práve úradujúci slovenský šampión. „Až čas ukáže. Ide o jeho slobodné rozhodnutie. Keby to vyšlo, nebude prvý, kto k nám príde z Trnavy. Nejakým spôsobom to odzrkadľuje nastavenie tých hráčov,“ vyjadril sa k horúcej téme Ivan Kmotrík mladší.

„Vnímam to tak, že k nám chcú ísť všetci hráči zo slovenskej ligy. Pardon, výnimkou je Mikovič. On stále nepochopil, ako funguje futbal. Je proste iný,“ rýpol si jeden z hlavných predstaviteľov „belasých“ do lídra trnavskej kabíny.

„Ako som sa dočítal, Trnava je údajne naše béčko, toľko hráčov už k nám odtiaľ prišlo,“ pokračoval generálny riaditeľ celku z hlavného mesta republiky. „Každý klub si nejakým spôsobom nájde postavenie, ja za to nemôžem.“

Weiss ml. do krvi rozzúril tábor Dunajskej Stredy.
Vittek, Škriniar či Weiss: TOTO je najlepšia jedenástka uplynulých 30 rokov! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});