Sergio Ramos prijal ťažké rozhodnutie: Čaká ma špeciálny deň

Španielsky futbalista Sergio Ramos opúšťa Paríž St. Germain. Tridsaťročnému obrancovi sa vo francúzskom klube končí 30. júna zmluva a ...

Španielsky futbalista Sergio Ramos opúšťa Paríž St. Germain. Tridsaťročnému obrancovi sa vo francúzskom klube končí 30. júna zmluva a na sociálnych sieťach potvrdil, že v sobotu odohrá svoj záverečný zápas v drese PSG.

Fotogaléria

Už istý šampión Ligue 1 privíta doma Clermont Foot.Španielsky veterán tak nasleduje kroky Lionela Messiho, PSG potvrdil odchod argentínskeho útočníka už vo štvrtok. Podľa viacerých zahraničných médií nie je vylúčené, že z klubu odíde po sezóne aj tretí hviezdny hráč - Brazílčan Neymar.

"Zajtra je špeciálny deň, keď sa rozlúčim s PSG a uzavriem ďalšiu kapitolu v mojom živote. Netuším, o koľkých miestach môže jeden človek povedať, že boli jeho domov, no bez pochybností to môžem vyhlásiť o Paríži a jeho fanúšikoch. Ďakujem za dve výnimočné sezóny, počas ktorých som vydal zo seba všetko," uviedol v piatok na sociálnych sieťach Ramos.

Tridsaťsedemročný stopér prišiel do francúzskej metropoly v roku 2021 po úspešnom pôsobení v Reale Madrid, s ktorým päťkrát vyhral La Ligu a štyrikrát triumfoval v Lige majstrov. S PSG dvakrát získal majstrovský titul v Ligue 1 a za klub odohral 57 zápasov vo všetkých súťažiach. Z toho 44 pochádza z končiacej sa sezóny, jeho prvú v Paríži nahlodali zranenia.

Weiss ml. do krvi rozzúril tábor Dunajskej Stredy.
Vittek, Škriniar či Weiss: TOTO je najlepšia jedenástka uplynulých 30 rokov! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});